PRUŽAMO VRHUNSKE USLOVE I PODRŠKU

Pridružite se našem timu

Započnite svoj put ka uspjehu i ispunjenosti u kompaniji koja nudi velike mogućnosti za rast i razvoj karijere.

I S T A K N U T E  P O Z I C I J E

O nama

 

GMC grupa je jedna od vodećih globalnih pružatelja instalacije automatiziranih skladišta, pametnih rješenja za skladištenje i regala modularnog dizanja. Naša priča počinje 2000. godine kao kompanija za montažu paletnih regala, ali brzo smo postali prepoznati kao stručnjaci u instalaciji visokoregalnih automatiziranih skladišta.

Danas, kao lider u instalaciji pametnih rješenja za skladištenje širom svijeta, GMC grupa okuplja 6 kompanija i više od 600 visokokvalificiranih i iskusnih zaposlenika. Naš tim je srce našeg uspjeha i ključan faktor za ostvarenje naše misije - raditi s klijentima kako bismo im pružili najbolje moguće rješenje za svaki njihov zahtjev u metalnoj konstrukciji, bilo da se radi o instalaciji, proizvodnji ili elektromehaničkim rješenjima.

U GMC grupi vjerujemo u kontinuirani razvoj naših zaposlenika. Otvoreni smo za nove talente koji žele biti dio naše stručne ekipe i doprinijeti našem rastu. Pružamo dinamično radno okruženje koje potiče kreativnost, saradnju i osobni razvoj.

Kada se pridružite GMC grupi, pridružujete se porodici koja cijeni vašu stručnost, profesionalnost i predanost. Naš tim je diversificiran, sastavljen od stručnjaka iz različitih područja, što omogućava bogatu razmjenu znanja i iskustva.

Uz GMC grupu, imat ćete priliku raditi na izazovnim projektima, koristiti najnoviju tehnologiju i napredne alate te razvijati svoje vještine. Nudimo mogućnosti za napredovanje i karijerni rast, podržavajući vaše profesionalne ciljeve i ambicije.

Pridružite se našem timu i započnite svoj put ka uspjehu i ispunjenosti u kompaniji koja nudi velike mogućnosti za rast i razvoj.

Naša priča počinje 2000. godine kao kompanija za montažu paletnih regala, ali brzo smo postali prepoznati kao stručnjaci u instalaciji visokoregalnih automatiziranih skladišta.

Prijavi se već danas!

Ispuni formu i mi ćemo te kontaktirati.

  ili pozovi +387 63 772 425

  OTVORENE POZICIJE

  Pridružite se našem dinamičnom timu i unaprijedite svoju karijeru u inspirativnom radnom okruženju.

  Z A P O S L E N I C I   O   G M C  G R U P I 

  Stručnost, podrška i zajednički uspjeh!

  Vector 22
  Dobrodošli u svijet GMC grupe, gdje naši stručni i predani zaposlenici svakodnevno oblikuju inovativna
  rješenja koja optimiziraju logističke operacije širom svijeta.
  Mask group3

  Sakib Halilovic, 40 god, montažer GMC LLC

  Dobro došli u svjetsku firmu GMC

  Kao radnik u GMC-u već 10 godina, mogu sa sigurnošću reći da je ova firma posebna. Sve godine provedene ovdje su dokaz koliko sam zadovoljan i sretan. Za mene, nema bolje firme od GMC-a, a znam i da mnoge moje kolege dijele isto mišljenje.

  Zahvaljujući GMC-u, imao sam priliku putovati i upoznati mnoge zemlje. Kroz sve ove godine, stekao sam poznanstva sa svim zaposlenicima i vlasnicima firme.

  GMC je svjetska firmu koja nudi nevjerojatne mogućnosti. Ovdje ćete pronaći ljude koji su predani uspjehu i zajedništvu. S ponosom mogu reći: “Živjela naša firma, GMC, i zajedno idemo naprijed!”

  Vector 61
  Mirudin

  Mirudin Čajić, 35 god, montažer GMC Usora, BIH

  Nema bolje firme od GMC!

  U GMC-u, radno okruženje je jako dobro, s finom atmosferom koja je opuštena i prijateljska. Plata je uvijek isplaćena na vrijeme, nikada nije bilo kašnjenja, a svake godine dobijamo i bonuse.

  Ono što mi je posebno važno je da nam je na terenu osiguran kvalitetan smještaj u stanovima koji su uvijek vrhunski uređeni. Imamo osiguran prijevoz od kuće do gradilišta, što nam olakšava svakodnevne obveze i smanjuje stres vezan uz putovanje.

  GMC je firma s jasnom vizijom i smjerom, i jedna od najboljih kompanija u Bosni i Hercegovini.

  Među kolegama je poznat moj moto: “Nema bolje firme!” i istinski vjerujem u to. GMC je mjesto gdje sam pronašao svoje mjesto i ne planiram ga napustiti.

  Vector 61
  Mask group

  Hadis Mujić, 39 god, poslovođa u GMC KOVI, Slovenija

  GMC je naš ponos!

  GMC za mene nije samo kompanija, GMC je velika porodica. Ovdje se radnici tretiraju kao cijenjeni članovi porodice, gdje se o svakom pojedincu posebno brine, u kojoj se mišljenje svih podjednako uvažava, svaki prijedlog sasluša. Svi imaju prilika pokazati svoje znanje i umijeće.

  U GMC-u, motivacija je ključna, trud se nagrađuje, a svaki rad se cijeni. Imamo mogućnosti za napredovanje i kontinuirano ulaganje u obuku i edukaciju za svakoga ko to želi. Uz to, imate mogućnost putovanja širom svijeta, uz priliku i da se dobro zaradi.

  U GMC-u upoznajete nove ljude i stvarate prijateljstva. Nakon nekog vremena, GMC postaje više od kompanije – postaje dio nas. Uspjeh GMC-a postaje naš uspjeh. Ponosan sam na to što sam dio ove organizacije.

  Vector 61
  Mask group4

  Edvin Mujić, Administrator GMC LLC, USA

  Uz GMC sam ostvario svoje ciljeve

  GMC je firma u kojoj sam doživio mnoga iskustva i upoznao dosta talentovanih ljudi. Ovdje sam shvatio pravu vrijednost timskog rada. Moj lični razvoj uvijek mi je bio važan, a u GMC-u sam dobio priliku ostvariti ga. Osim toga, uspio sam postići svoje ciljeve i stvoriti doživotna prijateljstva. Svaki dan u GMC-u donosi nove izazove, ali uvijek ih dočekujemo zajedno kao tim. Tu podršku i zajedništvo ne bih mijenjao ni za što.

  Vector 61
  LAST PIC

  Hajdo Karahodžić, 32 god, poslovođa GMC Usora, Kanada

  GMC mi je otvorio vrata svijeta

  GMC mi je pružio priliku da radim u entuzijastičnom okruženju,upoznam dosta novih ljudi i otvorio mi vrata svijeta da idem dalje i pronađem ono u čemu uživam.

  Vector 61